Preview trouwen Slot Doddendael | Trouwfotograaf Nijmegen | Journalistieke trouwfotografie

Het was zo’n ceremonie waar ik echt even van moest bijkomen. Meegenomen door de prachtige woorden van Mariëlle van Tintelend Trouwen. Eerste rang in de emoties vanachter mijn camera. De woorden kwamen binnen, de emoties – de lach en de traan – gingen regelrecht mijn hart in.

Het was genieten gisteren. Twee pure mensen. Met liefde voor elkaar, de mensen om zich heen, natuur, dieren en de wereld. Een stel dat weet dat het leven niet altijd zonneschijn is en weet hoe ze om moeten gaan met tegenslagen. Maar ondanks alles gelooft in de liefde en het leven aangrijpt als een groot avontuur. Een avontuur dat ze met volle overtuiging samen aangaan.

En dit alles speelde zich af in het decor van het prachtige Slot Doddendael. Een locatie vlakbij Nijmegen die al even op mijn verlanglijstje stond. Met geweldige styling van Best Day Ever Events waande ik me in een sprookje. En toen de gasten onder de prachtige kastanjeboom zaten te dineren had ik de neiging ze in het Frans te gaan aanspreken. Het was Mediterraans genieten in eigen land. Maar de meeste warmte kwam nog wel van hen.

Bedankt lieve B+J voor de geweldige dag. Geniet van jullie preview.