Liefde in tijden van Corona | Loveshoot | Creatieve Trouwfotografie

Het zijn rare tijden voor iemand die zich heel graag bezig houd met het vastleggen van de liefde. Daar waar ik nu aan de vooravond zou staan van een prachtig trouwseizoen ziet het er naar uit dat het nog wel even gaat duren voordat ik weer als trouwfotograaf aan de slag ga.

Dat houd mij echter niet tegen de liefde te blijven vastleggen. En in plaats van in bruiloften fotografeer ik nu de liefde bij ons thuis. De liefde – die zeker nu – stiekem in al die kleine dingen zit. In het feit dat we gezond zijn, elkaar hebben en bij elkaar zijn. Maar soms wil je gewoon wat meer. Even weer die pure liefde van een verliefd stel en niet die van je eigen man die je al dertien jaar naast je hebt. En in deze tijd vraagt dat om een creatieve aanpak.

Gelukkig houden Belle en Vaiana wel van een beetje creativiteit. En ik was dan ook blij verrast van ze te horen dat ze wel open staan voor een creatieve shoot in Corona tijden. Het was even wennen met de nieuwe maatregelen en een beetje stijfjes in het begin, maar eenmaal bezig hadden de dames al snel de smaak te pakken.

Magische liefde

Belle en Vaiana. Wat een magisch verhaal die twee. Het zou zo uit een sprookjesboek kunnen komen. Na een beestachtige relatie besloot Belle vijf jaar geleden een wereldreis te gaan maken. Aan de andere kant van de wereld liep ze Vaiana tegen het lijf. Het was liefde op het eerste gezicht en sindsdien zijn ze onafscheidelijk. Inmiddels wonen ze samen op de kamer van mijn dochter en hopen ze als alles goed gaat begin volgend jaar te gaan trouwen.

Loveshoot in de achtertuin

Na overleg besloten we de shoot te laten plaatsvinden in de achtertuin. Met de maatregelen als afgegeven door het RIVM leek ons dat de meest verstandige keuze. Daarnaast is het er vol van kleine plekjes, handige boomstronken waar de dames op konden gaan zitten of lekker tegen elkaar aan konden kruipen.

Lieve Belle en Vaiana, het was genieten met jullie. Fijn om mijn creativiteit met jullie te mogen delen en jullie liefde te mogen vastleggen. Ik wens jullie veel geluk samen en kijk uit naar de bruiloft. Hierbij mijn favorieten van jullie loveshoot.