CELEBRATE LOVE: Trouwfotograaf op je feest | Journalistieke trouwfotografie

Wel of geen trouwfotograaf aanwezig laten zijn op je feest. Het is vaak het onderdeel van de dag waar ik de meeste twijfel over hoor.  ‘De foto’s worden er vaak niet beter van laat op de avond’, is denk ik de meest gemaakte opmerking die ik hoor. Hoe intiem ik ’s ochtends al ben met mijn bruidsparen, hoe eng vinden we het soms om onszelf te laten zien als we uit ons dak gaan. Echter is mijn ervaring dat de bruidsparen die ervoor kiezen mij bij hun feest te laten zijn hier nooit een seconde spijt van krijgen en zelfs hun favoriete foto’s kiezen uit de foto’s van het feest.

CELEBRATE LOVE

Het feest is namelijk het moment dat alles samenvalt. De spanning van de ceremonie is er af, het draaiboek kan uit het raam, het is alleen nog maar genieten. Euforie, vreugde en een heleboel liefde komt samen: en juist dat vastleggen is waar het bij mij omdraait. Het genieten, de momenten die op zo’n avond letterlijk over de dansvloer vliegen. De liefde wordt gevierd in al zijn grootsheid: en dat mag gezien worden.

Ik kan nog wel uren door gaan waarom ik er in geloof je trouwfotograaf bij je feest aanwezig te laten zijn, maar beelden zeggen nu eenmaal meer dan woorden. So, Press play and Celebrate love!

Zijn jullie van plan om jullie liefde te vieren en nog opzoek naar iemand die jullie dag in beeld brengt – niet alleen het feest, maar ook alle momenten die hieraan vooraf zijn gegaan – en wil je dit op een ontspannen en journalistieke manier laten doen? Laat gerust hieronder jullie gegevens achter, dan plannen we snel eens een vrijblijvend kennismakingsgesprek in.

[contact-form-7 id=”306″]