Mijn eigen huwelijksaanzoek | Persoonlijk | Linda Bouritius Photography

Zo aan het eind van het jaar is het altijd weer tijd terug te blikken op al het moois wat 2017 heeft gebracht. Zo ben ik achter de schermen al druk bezig met een jaaroverzicht waarin al mijn highlights en favoriete momenten nog een keertje langs zullen komen. Tijdens mijn jaaroverzicht sta ik altijd even stil bij alle momenten die ik met mijn bruidsparen heb mogen delen en ook bij een aantal persoonlijk belangrijke momenten.

Nu was er echter dit jaar een persoonlijk moment die iets meer aandacht verdiend dan een aantal regels in mijn jaaroverzicht. Te midden van het trouwseizoen werd ik namelijk zelf ten huwelijk gevraagd!

Na 10 jaar samen te zijn, twee prachtige kinderen te hebben vond Joost het wel eens tijd (en ik stiekem ook wel) om mij ten huwelijk te vragen. Met een smoes wist hij mij op de avond dat we 10 jaar samen waren naar het topje van de Onze Lieve Vrouwetoren in Amersfoort te smokkelen. En daar uitkijkend over ons geliefde Amersfoort, onder begeleiding van twee violisten ging Joost op zijn knieën. Het was zo romantisch, lief en bijzonder en ik kon alleen maar heel hard ‘ja’ zeggen. Een ring en champagne volgde en zo hoog boven de stad lag de wereld letterlijk even aan onze voeten. Wat een lol hebben we gehad toen Joost eindelijk zijn weken voorbereiding met mij kon delen. Ik ben thuis diegene die altijd alles door heeft, maar dit had ik in de verste verte niet zien aankomen. De samenwerking met VVV Amersfoort, twee violisten van de muziekschool, het was onwerkelijk.

En nu is de tijd aangekomen van plannen: onze eigen bruiloft. Na de afgelopen drie jaar bijna 100 bruiloften te hebben meegemaakt was een ding voor ons heel snel duidelijk: we willen vieren! Onze liefde, samen met de mensen die we het liefst om ons heen willen hebben. Goed eten, goed drinken en vooral een knalfeest!
Eind oktober staat ons feest nu gepland en ik kijk er naar uit het komende seizoen eerst nog heel veel bruiloften mee te maken, mooie woorden te horen en genietende mensen te zien met als kers op de taart straks onze eigen trouwdag.

P.s. een mooi moment moet natuurlijk worden vastgelegd. En dat dat in dit geval gewoon met een mobiele telefoon was neem ik helemaal voor lief. Ik denk dat mijn blije hoofd genoeg zegt ?