HET MENTORTRAJECT VOOR AMBITIEUZE TROUWFOTOGRAFEN

Het trouwseizoen kan soms alleen aanvoelen. Lange dagen, van bruiloft naar bruiloft, vol aan het editen door de week. Vaak nemen we in de maanden ervoor of ernaar pas de ruimte om echt naar ons werk te kijken. Om na te denken waar we naartoe willen groeien, hoe we ons verder willen ontwikkelen. We starten vaak vol inspiratie. Maar het vasthouden hiervan kan soms een uitdaging zijn. Hoe ga je niet over tot de automatische piloot, maar blijf je jezelf creatief uitdagen?  Hoe tof is het dan om tijdens het trouwseizoen iemand aan je zijde te hebben die je blijft prikkelen? Een spiegel voor blijft houden, je begeleid en vooral heel hard toejuicht?

Cheerleader: online mentoring tijdens het trouwseizoen

4 online groepssessies + een 1-op-1 sessie met mij

Ik zie al jaren in mijn 1-op-1 mentoring de toegevoegde waarde van juist fotografen blijven coachen tijdens het trouwseizoen. Hoe het leerproces hand in hand gaat met het doen. Daarnaast geloof ik in de toegevoegde waarde van een groep. Collega’s leren kennen, van elkaar werk en feedback leren en daarnaast ook elkaar verantwoordelijk houden. Zo behoud jij de optimale focus om ook tijdens het trouwseizoen creatief te blijven groeien. En dat alles met mij als je favoriete cheerleader aan je zijde.

Dit kan je verwachten van het mentor programma

Als team komen we tussen juni en oktober vier keer online samen. Tijdens de online sessies is er ruimte om recent werk in te sturen dat we met de groep zullen bespreken. Dit kan misschien eng klinken je werk zo met collega’s te delen, maar mijn persoonlijke ervaring is dat dit super waardevol is. Je leert zoveel van het kijken naar elkaars werk en ook van de feedback voor een ander is super veel te leren. Daarnaast zie ik het ook als een belangrijk onderdeel om echt trots te gaan zijn op je eigen werk en deze te durven delen met de wereld. Je werk mag gezien worden!

Ruimte voor een beperkt aantal fotografen

Ondanks de vele voordelen van een groep vind ik het essentieel dat er ook voldoende persoonlijke aandacht is. In het programma is daarom ruimte voor een maximum aantal fotografen. Zo houden we de groep overzichtelijk en zorg ik ervoor dat er voor iedereen voldoende ruimte is voor vragen en persoonlijke feedback.

Data & Info

De online sessie vinden plaats in de avond om 20.00 uur. De data voor 2024 zijn:

  • Dinsdag 18 juni
  • Maandag 15 juli
  • Woensdag 21 augustus
  • Donderdag 17 oktober

De sessies starten om 20.00 uur en zijn bewust op verschillende avonden. Mocht je bijvoorbeeld op dinsdag je vaste sportavond hebben dan hoef je die maar 1 keer te verplaatsen. De duur van de sessie is afhankelijk van de input vanuit de groep. Maar reken erop dat het zomaar laat kan worden. Ik ben een open boek en deel graag met liefde en aandacht mijn kennis en feedback. Dus daar neem ik graag de tijd voor.

De online sessies zullen worden opgenomen en gedeeld worden in een aparte online groep. Mocht je een sessie onverhoopt moeten missen dan kan deze altijd worden teruggekeken. Dit is ook fijn mocht een sessie een keer laat worden en je eerder willen stoppen. Je kunt de rest dan altijd terugkijken.

De 1-op-1 sessie met mij die onderdeel is van dit traject is een twee uur durende sessie die we samen apart inplannen.

Ben jij klaar voor:

directe feedback op je werk tijdens het trouwseizoen;

om onderdeel uit maken van een groep gelijkgestemden trouwfotografen;

samen leren en samen groeien;

toegang tot een privé groep waar je gedurende het seizoen je vragen kunt stellen

je gesteund voelen door een mentor tijdens het trouwseizoen;

iemand naast je die kritisch is en je een spiegel voor houd als het nodig is;

mij een trouwseizoen juichend aan je zijde?

Are you ready for me to be your cheerleader?

Ben jij er klaar voor jezelf heerlijk te gaan uitdagen dit trouwseizoen? Wacht dan niet langer en meld je aan. Kosten zijn 895,- euro excl. BTW voor het hele traject. Dit is inclusief 4 online mentoring sessies en een twee uur durende privé sessie met mij. Omgerekend is dat nog geen 200 euro per sessie. Daarnaast kan je voor het traject ook nog eens PPO-werktuig vergoeding aangevraagd worden waardoor je tot 1/3 terug kan ontvangen.

Wil jij tot 1/3 terug van je investering in Cheerleader? Maak dan gebruik van de PPO-werktuig regeling. 

Yes! I want you to be my cheerleader!

Vul onderstaand formulier in om je in te schrijven voor het Cheerleader programma. Voor de groep geldt vol = vol. De groep wordt ingedeeld op basis van tijd van aanmelding.