Werkwijze

Documentaire familiefotografie voor gezinnen zoals ze zijn.

‘Familiereportages voor families zoals ze zijn’

Eerlijk en oprecht: dat is wat ik wil zijn met mijn fotografie. Oog voor de relaties tussen mensen. Blikken, aanrakingen, onderlinge dynamiek: allemaal signalen die jullie eigen verhaal vertelt. Want dat is wat ik wil doen met mijn fotografie: jullie verhaal vertellen.

Dat zit hem niet in aangestuurde foto’s of netjes op een rijtje staan. Ik toon graag karakter. In zowel mijn benadering als in hoe ik jullie wil laten zien. Van liefdevolle blikken, een aai over iemands bol, onvrede, boosheid: alle emoties die in het dagelijks leven aan bod komen zal je terug zien en vooral herkennen.

Dit alles met een flinke dosis betrokkenheid, gezelligheid en humor maakt dat ik een fotograaf ben die er wel is, maar niet voelt alsof ze er telkens is. Echt onderdompelen in jullie gezin of familie en zo de pure momenten vastleggen.

Meer informatie

Interesse in een Day in the Life reportage of wil je graag meer informatie hierover ontvangen? Laat dat hieronder vrijblijvend een berichtje achter.

Ja, ik wil graag meer informatie over jouw familiefotografie