Tarieven

‘Omdat jullie het waard zijn vastgelegd te worden’

Ieder gezin of familie is anders. Anders in samenstelling, gewoontes, dynamiek en gebruiken. Dat is wat mensen zo mooi maakt en dat is wat mijn werk als familiefotograaf zo mooi maakt. Dicht bij jullie komen, zonder dat jullie er erg in hebben en zo jullie fotograferen op jullie allermooist: precies zoals jullie zijn.

Hieronder vind je meer informatie over de familiefotografie die ik aanbied.

Korte familie reportage
395,-
Mijn alternatief voor een famileshoot, de familiereportage. Niets geposeerd op een rijtje staan, maar ongedwongen samen een lekker stuk wandelen of picknicken. Het ideale recept voor echte momenten en ongedwongen foto's van jullie gezin.
1 uur fotografie op locatie
50 bestanden op hoge resolutie
Inclusief BTW en reiskosten* binnen 20km rondom Amersfoort
1/2 Day in the Life reportage
595,-
Een halve dag dompel ik mij onder in de wondere wereld van jullie gezin. Ik ga opzoek naar de pure momenten die jullie typeert en jullie zullen herkennen en een lach op het gezicht zal geven.
Fotografie van ontbijt tot en met de lunch of van na de lunch tot naar bed brengen
100 bestanden op hoge resolutie
Slideshow met jullie mooiste momenten
Pocket album cadeau met jullie leukste momenten
Inclusief BTW en reiskosten* binnen 20km rondom Amersfoort
Full Day in the life reportage
1495,-
Vandaag wordt het vroeg opstaan. Al vanaf het moment dat jullie opstaan zal ik er bij zijn. Maar dat zul je door je slaperige ogen heen al snel niet meer door hebben. Een gehele dag volg ik jullie gezin en leg ik alle momenten vast die jullie zo eigen maakt. Het resultaat een uniek familie document en geweldig cadeau voor later.
Fotografie van opstaan tot naar bed brengen
Minimaal 200 bestanden op hoge resolutie
Slideshow met jullie mooiste momenten
20x20 album met jullie mooiste momenten
Inclusief BTW en reiskosten*

Bij een korte reportage of halve day in the life shoot zijn reiskosten binnen een straal van 20 km inbegrepen. Voor additionele kilometers wordt een vergoeding van 50ct per kilometer gerekend. Reiskosten zijn exclusief eventuele overtochten naar de waddeneilanden en parkeerkosten.

Ja, ik heb interesse in het laten vastleggen van mijn gezin