Trouwen Buitenplek Más Mik Benschop

Journalistieke trouwfotografie Midden-Nederland

Spontaan en ongedwongen. Twee woorden die ik vaak hoor als ik bruidsparen aan tafel heb zitten. Ze vinden het belangrijk hun dag zo te beleven en dit terug te zien in de foto’s. Een aanpak naar mijn hart.
Wat werd ik dan ook intens gelukkig van de toffe plannen van Martin en Verona die ze me vertelden tijdens onze kennismaking. Een stel dat heel goed weet wat ze wil en niet gek laat maken. Oftewel een stel naar mijn hart.

Ik had er dan ook al het vertrouwen in dag dit een geweldige dag zou worden om vast te leggen en dat vertrouwen werd niet beschaamd.

De taken waren ’s ochtends goed verdeeld. De slaapkamer was voor Verona en beneden en op zolder voor Martin. Koffie en thee werd snel naar binnen gebracht en deuren daarna snel weer gesloten zodat ze elkaar echt pas zouden zien als ze beiden aankleed waren. Ondertussen waren de meiden ook aan het tutten, werden en nog wat lieve woorden getypt, nog even een laatste douche genomen en was het tijd voor de first-look.
Eerst een momentje samen en toen onder gejuich samen de trap af.

Uniek trouwvervoer: de stadsbus

Als je trouwlocatie op slechts drie haltes van je huis vandaan ligt is het eigenlijk niet zo gek gewoon met de bus te gaan. Dat was precies de gedachte van Verona. En zo verplaatsten we ons met de bus naar de trouwlocatie.

Trouwen Buitenplek Más Mik Benschop

Eenmaal op de locatie aangekomen, het sfeervolle Más Mik in Benschop was het tijd voor de ceremonie, begeleid door de door het stel zelfgekozen ceremoniespreker Jaap Loonen. Een ceremonie vol mooie woorden en humor volgden. Na de ceremonie was het tijd voor de toost en een heerlijk stuk van een van de taarten die de gasten hadden meegenomen. Na een gezellige borrel verplaatsten we ons langzaam naar het voor terrein waar al verschillende food stands klaar stonden.

Alsof je je op een echt festival terrein waande kon je overal wat lekkers te eten pakken, waren er spelletjes en een springkussen, waar niet alleen door de kinderen op werd gesprongen.

Welkom in de Feesttent

Na een korte opfris en omkleedsessie openden Martin en Verona het feest. De muziek werd verzorgd door Lara Leaves en de sfeer zat er gelijk goed in. Er werd gedanst, heel hard meegezonden, de voetjes gingen letterlijk van de vloer en er werd genoten. Het was magisch.

Lieve Martin en Verona. Bedankt voor jullie warmte, vertrouwen en heerlijke dosis nuchterheid. Het was geweldig. Hierbij mijn highlights van jullie dag.

Zelf trouwplannen?

Zijn jullie van plan jullie liefde te gaan vieren. Groots, intiem, op een kasteel of in je eigen achtertuin. Gaat het bij jullie vooral om het vieren van de liefde voor elkaar te midden van de belangrijkste mensen in jullie leven en zijn jullie nog opzoek naar een fotograaf die juist die unieke momenten van jullie samen in beeld brengt? Laat gerust hieronder je gegevens in voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

  • MM slash DD slash JJJJTags: Bruidsfotograaf / Bruidsfotografie / Buiten trouwen / Buitenplek Más Mik / Documentaire trouwfotografie / Festival wedding / Journalistieke trouwfotografie / Trouwen / Trouwen Buitenplek Más Mik / Trouwen met de bus / Trouwfotograaf / Trouwfotografie