Families voor Families

Een Day in the Life voor gezinnen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken

Omdat iedereen een waardevol document van zijn gezin verdiend

Wat leuk dat je interesse hebt in mijn familiefotografie en erover nadenkt je gezin te laten vastleggen op deze bijzondere manier. Want bijzonder is het zeker. Een uniek kijkje in jullie dagelijks leven, een puur en eigen document voor later. Een bijzondere manier om terug te blikken op een periode in jullie leven.

Naast dat een Day in the Life-reportage bijzonder is, is deze ook een flinke investering. Een investering die het meer dan waard is en eigenlijk niet in geld uit te drukken is. Maar om mijzelf als fotograaf, mijn uren en materialen te bekostigen moet ik dat toch doen. En zo ben ik gekomen tot een tarief waar ik achter sta, maar waarvan ik ook weet dat hij niet voor iedereen haalbaar is.

Omdat ik geloof in de kracht van een Day in the Life reportage en ik dit toegankelijk wil maken voor zoveel mogelijk gezinnen biedt ik ieder jaar een gratis Day in the Life reportage aan. Een reportage voor een gezin met een verhaal. Die door een moeilijke periode gaan, flinke tegenslag hebben gehad en het goed kunnen gebruiken. Een gezin waarvoor de investering vanwege omstandigheden niet haalbaar is, maar die dolgraag een dag vastgelegd zou zien worden.

Help jij mee om meer gezinnen een unieke reportage te geven?

Maar ook jij kan hier aan mee helpen. Naast de jaarlijkse Day in the Life die ik kosteloos aanbied aan een gezin dat het goed kan gebruiken, bied ik bij iedere 10 geboekte Day in the Life’s (halve dag en hele dag) een gratis Day in the Life sessie aan aan gezin een dat het goed kan gebruiken. Een gezin dat een steuntje in de ruggoed kan gebruiken. Een Day in the Life van families voor families. Om zo samen zoveel mogelijk gezinnen samen een uniek document te kunnen geven.

In aanmerking komen voor een families voor families Day in the Life reportage?

Ben jij onderdeel van een gezin dat dolgraag eens een dag in hun leven vastgelegd zou zien worden? Hebben jullie de afgelopen tijd veel tegenslag gekend en zijn jullie – door omstandigheden – financieel niet in staat dit te bekostigen? Dan kan je in aanmerking komen voor mijn jaarlijkse Day in the Life of een van de families voor families gesponsorde Day in the Life reportage.

Stuur dan een mail met meer informatie over jullie gezin, wie jullie zijn, waar jullie wonen, jullie omstandigheden, wat jullie bijzonder maakt en vooral waarom jullie zo graag een Day in the Life reportage willen ontvangen. Ik ben dol op verhalen, dus houd je niet in, ik hoor heel graag dat van jullie.

ACTIEVOORWAARDEN

 1. Deelname aan deze actie is gratis.
 2. Deelname vindt plaats nadat je een mail met omschrijving zoals hierboven gevraagd hebt toegestuurd naar info@lindabouritius.com
 3. Prijs: een volledige Day in the Life reportage
 4. Tijdens de reportage wordt 1 gezin voor 1 dag gevolgd
 5. De deelnemers worden op basis van de verstrekte informatie gekozen door Linda Bouritius zelf
 6. Datum: De reportage zal plaatsvinden binnen een jaar na de bekendmaking door Linda Bouritius. Is het binnen dit jaar niet gelukt samen een geschikte datum te vinden dan vervalt de reportage en zal deze naar een ander gezin gaan.
 7. Iedere deelnemer kan maximaal één keer deelnemen aan deze actie.
 8. Deelnemers zijn verplicht tot het verschaffen van correcte, actuele en complete informatie bij de deelname aan deze actie.
 9. Deelname is gedurende het hele jaar mogelijk
 10. Om deel te mogen nemen, moeten deelnemers woonachtig zijn in Nederland.
 11. Over uitslagen wordt niet gediscussieerd.
 12. Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere goederen.
 13. Prijzen zijn niet overdraagbaar aan anderen.
 14. Gemaakte beelden tijdens de Day in the Life reportage mogen gebruikt worden voor promotionele doeleinden door Linda Bouritius Photography.
 15. De persoonsgegevens die in het kader van deze actie wordt verkregen, worden niet verstrekt aan derden en zullen voor een periode van 1 jaar worden bewaard door Linda Bouritius Photography
 16. In de gevallen waarin deze voorwaarden niet voorzien zal een besluit worden genomen door Linda Bouritius Photography.
 17. Op deze voorwaarden is Nederlands recht van toepassing.
 18. Door deelname ga je akkoord met de voorwaarden.
 19. Deelnemers die niet voldoen aan bovengenoemde voorwaarden worden uitgesloten van deelname.