Documentaire familiefotografie

In een wereld die soms voorbij vliegt wil ik een dag voor jullie stilzetten. De alledaagse momenten vangen en ze voor altijd vastleggen. Geen gepolijste foto’s, perfecte plaatjes of ideale situaties. Een dag uit jullie leven vastgelegd zoals hij echt is. Een dag waar de knuffels mogen worden afgewisseld met tranen, diepe zuchten aan het einde van een lange dag erbij horen, maar vooral het geluk als iemand in je armen kruipt en je zijn hele wezentje toevertrouwd er mag zijn. Een dag waarin je jezelf gaat zien, jullie gaat zien. Exact zoals jullie zijn.

Een uniek document van jullie, voor jullie. Omdat we de echte unieke momenten soms zo voor lief nemen en ze het meer dan waard zijn vastgelegd te worden.

LAATSTE BERICHTEN – FAMILIEFOTOGRAFIE

Werkwijze: ongedwongen en pure familiefotografie

Een dag bij jullie thuis in beeld laten brengen door mij betekent all-access en een 100% ongedwongen aanpak. Ik streef er naar jullie neer te zetten hoe jullie zijn. Jullie mogen de dag geheel laten zoals hij normaal gesproken is. Geen verplichte activiteiten of vermaak voor mij. Juist ook in de kleine, stille momenten op de dag zit genoeg verhaal voor mij om vast te leggen en jullie echt een document te geven die laat zien wie jullie zijn. Jullie zijn bijzonder genoeg om wie jullie zijn, dat heeft geen extra opsmuk nodig.

Creatief, vol liefde en wil het altijd net even anders doen!

Een camera heeft voor mij altijd al iets fascinerends gehad. Zolang als ik me kan herinneren denk ik al in beelden. Altijd ben ik in de weer met compositie en detail en wilde ik vooral alles vastleggen. Van zondagochtend ontbijten bij ons thuis tot gewoon foto’s maken met vriendinnen…

Mijn verhaal
Linda Bouritius in beeld | familiefotograaf