Buiten trouwen bij Dengh | Journalistieke trouwfotografie | trouwfotograaf Utrecht

Met haar lach weet ze iedereen te verblinden. Zo stralend dat je niets anders kan dan gewoon glimlachen als je bij haar in de buurt bent. Hij mengt zijn Oosterse nuchterheid met een goede dosis charme wat ze samen een meer dan prachtig stel maakt. Ja, het was genieten afgelopen vrijdag met Nick en Klaske.

Verbonden door basketbal was het de dag waar Friesland en de Achterhoek samen kwamen op een van mijn favoriete locaties in Utrecht: Dengh. Een dag vol humor, samen lachen, knuffelen en fijne mensen. De openingsdans werd afgetrapt met het ploppen van een partij Grolsch beugels – want als je roots in Enschede liggen kan je uiteraard niet anders – om vervolgens samen de dansvloer de baas te zijn.

Geniet mee van de preview van een dag genieten met Nick en Klaske bij Dengh in Utrecht.

Kennismaken met deze locatie?

Gaan jullie trouwen en zijn jullie nog op zoek naar een trouwlocatie? Zondag 30 juni is de Open Toptrouwlocatie Route. Dengh doet hier ook aan mee en ook ik zal die dag daar op locatie aanwezig zijn. Dus ben je nieuwsgierig naar deze locatie of naar mij? Kom dan gerust vrijblijvend langs 30 juni om kennis te maken.

Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden.